Welkom bij Yoga Infinity in Duizel

Infinity betekent oneindigheid. Ik heb mijn yoga-studio Infinity genoemd, omdat ik deze naam erg toepasselijk vind bij Yoga. Ik sta elke dag op mijn yoga-mat en na elke ”yoga practice” voel ik me weer iets kalmer en tegelijkertijd energieker. Elke dag steeds een beetje meer. Yoga heeft mij zoveel goeds gebracht en iedere keer weer besef ik dat er nog zoveel meer te leren is. Yoga blijft doorgaan, Yoga is oneindig.

Yoga is dus een bijzondere manier om aan je lichaam en geest te werken. Ik geef les in ”ashtanga” yoga en ”yin” yoga. Ashtanga yoga is een actieve lichamelijke vorm van yoga, en yin yoga is een veel rustigere vorm van yoga. In beide vormen werk je aan je lijf, maak je je spieren gewrichten sterker, en kunnen daardoor chronische klachten (zoals bijvoorbeeld migraine) verdwijnen. Je leert op allerlei manieren je ademhaling beheersen, controle over je lichaam hebben, krachtig en flexibel worden, en bereik je geestelijke rust.

Vanwege de Corona-virus bied ik al mijn lessen vanaf juni online aan. De ashtanga mysore lessen zijn LIVE. De yinlessen neem ik elke week op. Je krijgt iedere week een nieuwe les toegestuurd. In de toekomst wil ik ook graag deze lessen in de avond (1 à 2 keer in de week) LIVE online gaan aanbieden.

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden neem dan contact op voor een gratis proefles

Liefs,  Saskia