Welkom bij Yoga Infinity

Als je graag wilt dat Yoga een onderdeel van je dagelijkse leven wordt, dan kan ik je helpen in je yoga-proces. Want dat is mijn doel: een helpende hand zijn in jouw yoga-practice. Doordat de lessen online LIVE zijn, is het eigenlijk heel simpel hoe ik te werk ga:

Houd je van een actieve vorm van yoga?

Dan geef ik je de mogelijkheid om je 6 ochtenden in een week – maar eigenlijk hoe vaak het jou uitkomt – te laten begeleiden als je op je mat staat. Terwijl jij je yoga doet, thuis of waar dan ook, geef ik je instructies, advies en kijk ik welk soort yoga-houdingen / practice bij je past.

Deze vorm van yoga wordt de Ashtanga Yoga genoemd. Maar ik wijk hier vanaf omdat ik graag naar de leerling kijk (in plaats van het traditionele Ashtanga systeem). Ik geef dus Ashtanga-Based les.

Houd je van een rustigere vorm van yoga?

Dan kun je 2x in de week (maar in de toekomst vaker) aansluiten bij de rustigere yogalessen. Ook hier kijk ik met je mee en geef ik aangepaste houdingen als dit nodig is. Omdat je in deze vorm van yoga wat langer in de houdingen bent, probeer ik het aangenamer te maken door yoga-mythes voor te lezen of wat te vertellen over Ayurvedische kennis of Chinese geneeswijze. Ik wissel dit ook graag af met stiltes, zodat je de kans krijgt om de houdingen op je eigen manier te ervaren. En mocht het geplande tijdstip je niet uitkomen, dan zijn deze rustigere lessen ook te volgen als opgenomen lessen, waarin ik alles voordoe.

Deze vorm van yoga heet Yin Yoga.

Als je meer wilt weten over de actievere vorm van yoga (genaamd Ashtanga Yoga) en / of de rustigere vorm van yoga (Yin Yoga), lees dan vooral verder op de volgende pagina’s.

Maar mocht het je nu al aanspreken en word je nieuwsgierig, dan neem gerust contact op voor een gratis proefles. 

Liefs,  Saskia 

For English version: Welcome to Yoga Infinity


yoga